Damenes aften på Scandic Elgstua

Category
Byens aktiviteter, Kulturelle aktiviteter
Om dette arrangementet

Damenes aften på Scandic Elgstua torsdag 22. april 2021

Kjøpte du billett til arrangementet som ble avlyst pga covid-19 i år? Den gjelder for arrangementet i 2021

1f60a.png

Billettsalg i resepsjonen på Scandic Elgstua eller i APPen Central Scene.

Aperitiff og mingling på salgsstand fra kl 18

Show kl 19

Du vil oppleve et fantastisk foredrag av Janneche Weeden, du får aperitiff, moteshow, mulighet til å vinne flotte gevinster, gode tilbud på salgsstands, fingerbiter 

og transport hjem i nærområdet.

Billetter kjøper du i resepsjonen på Scandic Elgstua, 

Scandic Central Elverum eller i appen Central Scene.

Kr 475 pr pers. 

Velkommen til en herlig Damenes aften!

Våre samarbeidspartnere er; 

Madame Chic 

Vita Exclusive 

Famiily Sports Club 

Carisma Optikk 

Elverum Sport Bilsalg 

Elverum Hud og Laser 

Wikers Salong 

Dag Tveikra på lyd og lys

Jannecke Weeden er en godt kjent som programleder i Norge, og en av våre etterspurte konferansier og foredragsholdere. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm.

Jannecke Weeden har jobbet som programleder siden 2003. Jannecke er for de fleste kjent fra programmer som ”Norges styggeste rom” og ”Lukket visning” på TV3. Hun har også ledet “Nordens Perler”, et prosjekt hun selv var initiativtaker bak. Programmet nominerte henne forøvrig til årets kvinnelige programleder under Gullruten 2017. Sammen med Espen Thorsen (Værsågod Takkskalduha) har hun også en fast Podcast som heter “Hva er du redd for.” Her prater de som temaer som fobier, basert på egne og gjesters erfaringer. Det hele løses med humor og varme.

KONFERANSIER OG FOREDRAGSHOLDER JANNECKE WEEDEN Jannecke Weeden er først og fremst en etterspurte konferansierer. Hun trives på scenen, og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm. Hun har vært konferansier på utallige tilstelninger, og ledet alt fra kulturdager til mindre eventer for bedrifter.

Jannecke Weeden er også etterspurt for sine motivasjonsforedrag. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Hun bruker gjerne sine interesser for interiør, reise som referansepunkter i sine foredrag. Og med glimt i øye snakker hun åpent om angsten og hvordan hun klarer å lever med den.